Webdesign

U wilt een professionele website

Een goede, aantrekkelijke en informatieve website is er niet alleen voor u maar juist voor uw bezoekers. Uw website dient uit te stralen wat en wie u bent. Energize-IT zal uw website ontwikkeling volledig in lijn met uw huisstijl, branche en organisatie uitvoeren. Ook beheren wij uw website en zijn wij uw persoonlijke webmaster. Hierdoor kunt u ons de aanpassingen en toevoegingen doorgeven en wij plaatsen dit voor u.

Platform onafhankelijkheid voor u en uw bezoekers

Energize-IT bepaalt samen met wat de juiste platform keuze is om uw website op te ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan WordPress, HTML5 en OpenCart. Daarnaast ontwikkelen wij volgens de meest recente technieken waardoor uw website op alle toestellen optimaal te gebruiken is.

Aantrekkelijk lage kosten

Energize-IT ontwikkelt uw website professioneel, snel en voordelig vanaf €35 euro per maand. Wij hanteren 100% all-in prijzen zonder verrassingen of verborgen kosten. Uw website is doorgaans binnen 1-3 weken gereed.

Na de oplevering van uw website stopt onze service niet. U kunt kiezen voor verschillende websitepakketten en bevatten precies wat u nodig heeft. Uw website en het beheersysteem (CMS) houden wij voor u up-to-date om de veiligheid en beschikbaarheid te waarborgen. Graag staan wij u bij met deskundige ondersteuning bij aanpassingen aan uw website en extra wensen. Ook noodzakelijke benodigdheden als domeinnaam, e-mail en webhosting regelen en beheren wij voor u.

Benieuwd hoe professioneel uw website zou kunnen worden?

Bel ons dan op 024 67 56 883

 

Website laten designen doe je hier bij Energize-IT