Over Ons

Over ons

Energize-IT is uw zakelijke IT-partner bij uitstek. Wij leveren professionele ICT-oplossingen en -diensten voor de zakelijke markt. Gecertificeerde NEC, EMC 2 en Promise Technology specialisten staan garant voor een op uw bedrijf of instelling toegespitste installatie en implementatie van de allerbeste hardware en technologieën.

Energize-IT gebruikt uitsluitend gerenommeerde hardware en programmatuur. En we volgen de hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van Informatie- en Communicatie Techniek (ICT) op de voet. Social media, CMS of tablet-toepassingen zijn ons dan ook niet vreemd. Wij zijn van alle markten thuis.

Van gedegen advies, via installatie (bekabeling, aansluiten) en implementatie (inrichten en testen) tot beheer en onderhoud: u kunt rekenen op ons hoge kennisniveau en brede ervaring

 

Wat kan Energize-IT voor mij betekenen?

Energize-IT adviseert u bij de aanschaf, de implementatie en het uitrollen van uw nieuwe hard- en software en staat u bij om eventuele problemen te verhelpen. Maar we voorkomen ze liever. Want ons motto is dat u goed moet kunnen werken … en blijven werken!

Energize-IT adviseert en begeleidt u bij het complete automatiseringstraject, van A tot Z. Denk daarbij ook aan het maken van de juiste keuzes voor hardware en software, de installatie, maar ook het inrichten en onderling afstemmen van uw systemen, het implementeren van programmatuur en tot slot het beheer en onderhoud.

Bij kantoor automatisering moet ook gedacht worden aan een gedegen en veilige data storage en data back-up en aan databeveiliging. Of uw onderneming nu groot of klein is, kan verlies van data  catastrofaal zijn voor uw bedrijfsvoering.

Energize-IT adviseert u graag over alle aspecten van kantoorautomatisering en ICT-beheer. Onze jarenlange consultancy-ervaring zal ook uw onderneming van pas komen, op alle gebieden van uw automatiseringstraject.

Energize-IT verzorgt ook voor webdesign. Onze webdesigners ontwerpen eigentijdse sites: simpele, statische sites, maar natuurlijk ook grote, dynamische en interactieve sites, webshops of CMS-systemen, met koppelingen naar social media en apps. We maken gebruik van open source applicaties maar we hebben ook de kennis en ervaring in huis om custom tailored CMS-systemen te ontwikkelen. Uiteraard bieden we ook SEO optimalisatie aan als onderdeel van onze IT-dienstverlening.

De camerabeveiliging van Energize-IT bewaakt 24/7 uw pand, binnen of buiten. Onze systemen kunnen aangesloten worden op een alarmcentrale en uiteraard kunnen ze ook camera-opnames maken. We gebruiken hiervoor de allernieuwste baanbrekende technologieën, die registratie op afstand mogelijk maken. Bij een eventuele inbraak of calamiteit kan de remote monitoring opname niet meegenomen of beschadigd worden. U kunt bovendien de beelden thuis, via uw eigen computer (IP) of TV (CCTV), bekijken.

 

Betaalbaar

Energize-IT levert kwaliteit, maar wil automatisering toch betaalbaar houden voor iedereen. Hiertoe hebben we een aantal unieke concepten ontwikkeld, waaronder de zogenaamde ‘Strippenkaart support’: een systeem waarbij u geen vast maandbedrag betaalt, maar alleen afrekent wat u werkelijk gebruikt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie.

Voor meer informatie over ons kunt u gerust een bezoekje nemen bij onze werkplaats of ons bellen.