Installatiedienst

Installatie dienst Energize-IT Gelderland

Laat uw aankoop installeren door een van onze medewerkers. Wij luisteren naar de wensen van de klant en denken graag mee, voordat wij aan de slag gaan. Energize-IT zorgt dat u de maximale prestaties uit uw apparaat krijgt om er maximaal van te genieten. Daarnaast vergeten velen dat niet alleen op een computer ‘beveiliging’ belangrijk is, dit geldt namelijk ook op o.a.(draadloos)netwerken, harde schijven, NAS- systemen, routers en internet modems.
Bij Energize-IT weet u dat u goed zit en dat er naar alle zaken gekeken wordt.

Draadloos netwerk / WiFi / Wireless Lan

Allemaal termen die het zelfde betekenen; draadloos verbinding maken met een verbindingspunt om toegang te krijgen tot het internet of (bedrijfs-) netwerk. Wij verzorgen draadloze netwerken van ‘klein’ zoals: Thuisnetwerken, tot ‘groot’ zoals: Bedrijfspandjes, WiFi- hotspots op terrassen en camping en bedrijfshallen.

Advies, laat u informeren

Zoals u weet is niet alles via de telefoon of email te bespreken. Laat u informeren bij u op de zaak of thuis, wel zo persoonlijk. Wij bekijken bij u en samen met u, indien nodig, de situatie en proberen u een zo goed mogelijk passend advies te geven aan de hand van uw behoeftes en wensen. Service op maat noemen wij dat.